20 éves, de arany szív rejtőzik a narancs bunda alatt.Oswald menhely

 

Egy lakásban tartott házimacska átlagosan 15 évig él. Oswald, ez a narancs színű cirmos már húsz éves, de remek erőben van, és varhatóan még sokáig így is marad. Gazdái azonban nem így gondolták, és szó nélkül kirakták egy menhelyen.  Nevét is a munkatársaktól kapta.

Oswald nagyon durcásan néz a világra, és úgy tűnik, a többi macskához hasonlóan utálja a fürdést. De dühös képe ellenére kifejezetten élvezte a tisztálkodást. Gyorsan megkedvelte a helyet és dühös pofája ellenére szinte folyamatosan dorombol. Szereti az embereket, és izgatott, ha a közelükben lehet.

Oswald menhelyOswald menhelyOswald menhelyOswald menhelyOswald menhely

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Mesebeli házikó 
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Sonkás-fokhagymás cukkini leves cheddar gombócokkal
Napi videó:  Ausztrália legnagyobb és legveszélyesebb hullámai
Napi fotó: Krokodil-kalács

(via)

Oswald menhely