Őfelsége. Ujjatlan a király. Wellington királya. Wellington tisztviselője. Ez csak néhány név, amivel illetik. Mittens - mert ez a rendes neve -- Új-Zéland fővárosának szupersztárja. Mitten egy 10 éves jóképű kandúr, egy török ​​angoramacska. Wellingtonban nem csak a lakosok szeretik, de a turisták is rajonganak érte. Mittensnek saját Facebook-csoportja van, amelynek több mint 30 ezer tagja van a világ minden tájáról.mitten vörös angóramacska Wellington

 

Mittens talán a világ legszabadelvűbb macskája. Wellingtonban egész nap járja az utcákat, mindenki ismeri. Bejárása van mindenhova, a templomoktól a sztriptízbárokig. Ahol kedve van eszik vagy szunyál egyet, fotózkodik az emberekkel. De minden este hazatér, mert nem kóbor macska, van gazdája.

mitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellingtonmitten vörös angóramacska Wellington

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)