Ennek az oroszországi macskának nehéz múltja volt - az állat az utcán élt, megharcolt minden betevő falatért, és ott talált menedéket, ahol csak tudott.

hó vörös ginger

 

Jelenlegi tulajdonosai a házuk bejárata közelében találták meg. Úgy nézett ki, mintha egy egyszerű házimacska, aki nem tudja, hogyan kell túlélni odakint. Hosszú ideig csak egy helyen ült.hó vörös ginger

A család minden megmozgatott, hogy megpróbálta megtalálni a macska gazdáit, de senki sem válaszolt a hirdetéseikre, ezért befogadták.

hó vörös ginger

Gingernek neveztük el, mert már volt egy fekete macskájuik, akit Mr. Blacknek hívtak. A két macska azonnal a legjobb barátok lettek.

hó vörös ginger

De annak ellenére, hogy Ginger most meleg, szeretetteljes otthonban él, nem vesztette el régi énjét. A macska szívesen tölti az idejét családja kertjében, élvezi a havat és felfedezi a környezetét. És trollkodik a szomszéd kutyákkal és macskákkal.

hó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös gingerhó vörös ginger

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 

(via)