Elég ritkán kerülnek a macskák annyira szorult helyzetbe, hogy ne tudnák kivágni magukat. De ha igen, akkor elkél a segítség.mentés oszlop felfügesztés munkás

 

Nem minden hős viseli köpenyt, de hordhat sisakot és sárgamellényt Maurice German, a Verizon alkalmazottja Port Richmond-ban dolgozott, amikor meghallotta a szomszédban élők segítségkérését, akiknek Momma hercegnő nevű macskájuk az elmúlt 12 órát egy telefonoszlopon ragadva töltötte. A történet a macskának Happy Enddel, a munkásnak felfüggesztéssel ért véget.

A macska tulajdonosai megrémültek, mert sikertelenül kértek segítséget  az állatmentőktől, a tűzoltóktól, és más szervezetektől. Szerencséjükre German a segítségükre sietett, és a vállalati kosaras kocsi segítségével megmentette a macskát. A CBS Philly riportere, Steve Lindsay videóra vette a mentést.

mentés oszlop felfügesztés munkás

Nos, kiderül, hogy a Verizon cég nem vezetőit nem hatotta meg a cicus megmentése, és válaszul felfüggesztették munkájából a férfit.  A cég szóvivője szerint German tettével veszélynek tette ki magát és a körülötte lévő személyeket. Mert a cég felelős azért, hogy munkatársai  és ügyfelei biztonságban legyenek, amikor a cég alkalmazottjai külső helyszínen dolgoznak.

mentés oszlop felfügesztés munkás

Az intetnet népét megdöbbentette a jószívű munkás felfüggesztésének története, és tiltakozó akcióba kezdtek. Internetes gyűjtés során 3000 dollár adományt is összegyűjtöttek, hogy a férfi ne kerüljön tette miatt szorult helyzetbe.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel nyolcvanezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)