Ki  gondolná, hogy egy forró kávé életet menthet. Három apró cica életét.

fagyás jég kávé forró mentés

 

Kendall Diwisch, a kanadai Alberta Drayton Valley-ből származó olajipari munkás éppen ellenőrző körúton volt, amikor kétségbeesett nyávogást hallott. A hang forrását keresve 3 elhagyott kiscicára bukkant. Hamar rájött, hogy a három kiscica közül kettő farka a földhöz fagyott, és nem tudtak elmozdulni.fagyás jég kávé forró mentés

Habozás nélkül visszarohant a kocsijához, elővette az egyetlen olvasztásra használható meleg dolgot, a hideg útra szent meleg kávéját, és óvatosan a macskák farkra öntötte.

fagyás jég kávé forró mentés

Meglepetésére, a kiscicák ösztönösen elkezdték inni, de nem annyira, hogy negatív hatása legyen.

fagyás jég kávé forró mentés

Sajnos nem volt elég kávé (vagy nem volt elég meleg) ahhoz, hogy sikerüljön. Ezért Diwisch úgy döntött, hogy óvatosan meghúzza a farkukat Bár a macskák nagyon nyugtalanok voltak, meglehetősen egyszerűen megszabadította őket jeges börtönükből. A mentés során egyetlen cica sem sérült meg.

fagyás jég kávé forró mentés

Diwisch a három túlélőt barakta a kocsijába és hazavitte a cicákat. Felmelegítette és megetette őket.

fagyás jég kávé forró mentés

Később gondoskodott róla, hogy szerető gazdákra leljenek. A történet eljutott a Facebookra, és Diwisch igazi hős lett.

fagyás jég kávé forró mentés

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint nyolcvan ezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)