Egy kismacska szűk aknába esett.mentés tűzoltó akna

 

Állatmentéshez riasztották a bajai hivatásos tűzoltókat hétfő délután: a Rókus utcai egészségügyi létesítmény területén egy kismacska egy három méter mély, szűk aknába esett, ahonnan önerejéből nem tudott kimászni, a helyszínen lévő emberek pedig nem tudtak lemenni érte. A tűzoltók az állatot létra segítségével mentették ki, majd átadták az állatmentőknek.mentés tűzoltó aknamentés tűzoltó aknamentés tűzoltó aknamentés tűzoltó aknamentés tűzoltó aknamentés tűzoltó akna
mentés tűzoltó akna

A fényképeket a bajai hivatásos tűzoltó-parancsnokság beavatkozó állománya készítette.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Az utolsó gyűjtögetők
Szem-Szájnak gasztroblog:  Soksajtos rakott kenyér
Napi videó:  Anatómiailag pontos testfestés
Napi fotó: A háború rémei

(via BMOKF)

mentés tűzoltó akna