Bemutatom Coby-t, ezt a hihetetlenül gyönyörű macskát, akinek szinte hipnotikus erejű a tekintete.

Coby kék szem hipnotikus fehér

 

Csodálatos, égszínkék szeme olyan különlegesen szép, hogy szinte révületbe esünk tőle,és nem tudunk előle menekülni. Nem véletlen, hogy 300.000 Instagram követője van.

Coby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehérCoby kék szem hipnotikus fehér

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonkilencezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  A Föld legszebb fonott folyói
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Napi videó:   A XXI. század verklije
Napi fotó:  Egyedi lakóautó

Coby kék szem hipnotikus fehér