A Győri állatkert különleges karácsonyi akcióval lepte meg látogatóit. Meglepetés az állatimádók részére, akár a karácsonyfa alá. Az érvényes állatkerti bérlet mellé, most egy életre szóló élmény is kaphatunk ajándékba. Te is részese lehetsz a kistigrisek tréningjének.állatkert győr kölyök fehér tigris látogatás

 

Egyedülálló lehetőségként, idén decembertől a bérletesek bepillantást nyerhetnek a kis fehér tigriseink hétköznapjaiba. Előzetes regisztrációt követően megélhetik, milyen csodálatos érzés testközelből megcsodálni, az apró ragadozó 4-es ikreket. Ha egy tigriskölyök cuki, akkor próbálják elképzelni milyen, lehet, egyszerre négyet látni, főleg ilyen közelről! A találkozáskor, természetesen a tigriseket nem lehet megérinteni. A program addig tart, amíg ez a kölykök életét nem zavarja. A kicsik egyelőre még a tigris házban töltik mindennapjaikat, így a nagyközönség által nem láthatók. A hideg időjárás miatt, tavasszal lesznek csak megtekinthetők a kifutóban.

A tigris tréning, egy speciális képzési program része, ami lehetővé teszi, hogy az állataink szorosabb kapcsolatot építsenek gondozóikkal, és az emberekkel. Ez a módszer a kicsik érdekeit is szolgálja, mivel így később kevesebb stresszel jár majd a számukra egy állatorvosi vizsgálat is.

Elsősorban a kistigrisek egészségét és kiegyensúlyozott fejlődését vesszük figyelembe, ezért korlátozott számban és ideig, látogatási szabályzat betartása mellett lesznek látogathatóak.

Részletek itt olvashatók.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Abszolút testközeli művészet
Szem-Szájnak gasztroblog:  Kakukkfüves-almás sütőtökpüré
Napi videó:  Óriás sziklomlás Cornwallban  
Napi fotó: 
A kis mohó

(via)