Sehol nem bánnak olyan jól a kóbor macskákkal, mint Isztambulban. A török kikötővárosban rengeteg a kóbor állat, amelyek inkább mindenki macskái. Az emberek etetik őket, házat építenek nekik, éjszakára meleg helyet biztosítanak neki. Bemehetnek az éttermekbe, akár felfekhetnek a kávézók asztalaira is. Nem vadak, sőt, kifejezetten igénylik a szeretgetést. Egy világcsavargó fotós képei.

isztambul kóbor kávézó kikötő barátságos

 

isztambul kóbor kávézó kikötő barátságosisztambul kóbor kávézó kikötő barátságosisztambul kóbor kávézó kikötő barátságosisztambul kóbor kávézó kikötő barátságosisztambul kóbor kávézó kikötő barátságosisztambul kóbor kávézó kikötő barátságosisztambul kóbor kávézó kikötő barátságosisztambul kóbor kávézó kikötő barátságosisztambul kóbor kávézó kikötő barátságosisztambul kóbor kávézó kikötő barátságos

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint hetvenötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)