A kanadai Quebecben Lisianne egy családi házban élt. Egy nap betévedt a kertjébe egy gyönyörű cica, aki úgy nézett ki, mintha egy Disney rajzfilmből lépett volna elő. Megetette, játszott vele, összebarátkoztak A macska gyakran jött vissza ételért, szeretetért és egy kis játékért.A hölgy Usqaginak nevezte el.

kóbor hoz kölyök

 

De egy napon Usagi nem egyedül tért vissza. Kiderült, hogy a mama macska egész idő alatt vemhes volt, és miután megszült, és kicsit felcseperedtek, Usagi elhozta mind a 6 gyönyörű cicáját. Egyesével egy sorba tette a cicákat a tornácon.

kóbor hoz kölyök

Lisianne felvette a kapcsolatot egy helyi mentőcsoporttal, a Chatons Orphelins Montréallal. Ők keresnek gazdit az öt kölyöknek. Mielőtt elkezdenél aggódni, mi történt a 6. cicával, nyugodj meg: Lisianne egyik barátja fogadta örökbe.

kóbor hoz kölyökkóbor hoz kölyökkóbor hoz kölyökkóbor hoz kölyökkóbor hoz kölyökkóbor hoz kölyökkóbor hoz kölyökkóbor hoz kölyökkóbor hoz kölyök

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 

(via)