Zanda Indriksone Lettországban él, és jelenleg még tanul. De eddig több mint 350 kóbor macskának talált új gazdát. Ahogy nap mint nap az iskolába járt, észrevette, hogy az otthona és az iskola között mennyi cica kóborol az utcákon Begyűjtötte őket, állatorvos vitte a szegény cicákat, és új otthont talált nekik. Néhány a megmentett cicák közül. A képek örökbefogadás előtt és után készültek.

mentés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksone

 

 mentés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksone

mentés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksonementés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksone

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Legmarconább lakóautó
Szem-Szájnak gasztroblog: Hétvégi dizájn: Favágó torta  
Napi videó:  10 mocskosul jó ütés
Napi fotó: A múlt vonata

(via)

mentés örökbefogadás Lettország Zanda Indriksone