Mit keres egy fekete párduc a hóban? Pláne egy fekete rottweiler társaságában? Egy érdekes állatmentés története.párduc  rottweiler Luna Venza hó

 

Egészen szürreális látvány, ahogy egy fekete párduc és egy rottweiler bohóckodik a hóban.

Luna a párduc, és Venza a rottweiler egy különleges, ám nem túl régi barátság.

Luna, a fekete párduc egy utazó állatkertben született. Luna édesanyja a szülés utáni hetedik napon nem volt hajlandó a kölykét etetni. Az állatkert alkalmazottai nem vették észre azonnal, hogy a kölyköt kidobták a fészekből, és ez alaposan megviselte  a csöppséget. Az állatkert vezetői felkérték Luna jelenegi gazdáját,  hogy vigyázzak a kölyökre, mert hasonló állatkerti tapasztalatokkal rendelkezik. Beleegyezett, hogy vigyáz rá, majd mégis úgy  döntött, hogy megváltja Lunát. Az állatkert vezetősége gyorsan belegyezettmert nem tudták volna neki biztosítani a szükséges ellátást és állatorvosi ellenőrzést. Így Luna a születése után nyolcadik nap óta új gazdájával él.Venza, a rottweiler a tulajdonos kutyája. Furcsa barátság alakult ki a már korosabb kutya és a párduckölyök között. Luna először megszeppent a hótól, de gyorsan megbarátkozott vele.

Venza óvja és neveli, szívesen játszik vele, de ha úgy dönt, meg kell tartani a távolságot. Luna és Venza együtt sétál gazdájával az erdőben és imádják  a havat, és nagyokat hancúroznak.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hetvenezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)