Nincs jobb cimbora, mint egy bengáli tigris.Indonézia bengáli tigris

 

31 éves Abdullah Shalle egyedülálló kapcsolatban él ezzel szelíd, 68 kilogramm súlyú bengáli tigrissel. A tigrist akkor mentette meg, amikor csupán három hónapos vot. A kis árva egyedül volt az Indonézia Malang város közelében. Most, négy évvel később, szoros barátság évn köztük, és naponta együtt játszanak annak ellenére, hogy Shallenek gyakran kell elviselnie egy-egy karmolást.

Indonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigrisIndonézia bengáli tigris

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint hatvanezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Csillagok a kezedben
Szem-Szájnak gasztroblog:  Paprikás cheddar puffancs
Napi videó:   A Mini ló uzsonnája
Napi fotó:  Divatdiktátor

(via)

Indonézia bengáli tigris