Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy csodálatos bunda

A bengáli macska olyan szép, mint egy igazi tigris.bengáli

Tovább


Süni és a bengáli macska

Ismerkedj meg Herbee-vel, a sündisznóval és Audree-val, a bengáli cicával, akiknek barátsága és játékossága bearanyozza a napodat.

Mindketten a Pokee család tagjai. Tulajdonosuk, a németországban élő Talitha Girnus folyamatosan képeket tesz közzé a közösségi média oldalain, és elképesztően népszerűek az interneten.Herbee sündisznó Audree bengáli macska

 

Herbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macskaHerbee sündisznó Audree bengáli macska

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Csak száz tigris maradt Sundarbans erdőben

A korábban véltnél sokkal kevesebb, mindössze száz bengáli tigris maradt mára a bangladesi Sundarbans mangroveerdőben. A világ legnagyobb mangroveerdő-övezetében végzett legutóbbi, 2004-es tigrisszámláláskor még mintegy 440-re becsülték az ott élő példányok számát. tigris bengáli India Banglades

Tovább


Szépséges macskaportrék: a fehér bengáli

Minden nagymacska egy egyéniség. A brit sztárfotós, Perou, akinek kamerája elé olyan csillagok állnak, mint Eminem, Marilyn Manson, Jay-Z, vagy a Coldplay, ellátogatott a Kent ben található nagymacska menhelyre. A művész úgy döntött, hogy úgy fotózza a nagymacskákat, mintha hírességek lennének, feltárva ezzel igazi karakterüket. A projekt célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a nagymacska vadon élő állatok sebezhetőségére.

Nanrnia tigris fehér bengáli

Tovább


Egy ragadozó házibarát

Nincs jobb cimbora, mint egy bengáli tigris.Indonézia bengáli tigris

Tovább

«
12

Tücsi a Galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Macskaőrség
Mottó: Egy életem, kilenc halálom! Hamarosan kiderül a titok!


További blogjaim:
Toochee Blogzin | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!


Feedek


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog