Összehordta a környék fehérneműit.tolvaj fehérnemű

 

Furcsa hirdetés jelent meg egy amerikai kisváros utcáin. A szokásos tépkedős hirdetésnek meglepő volt a szövege, amely hamarosan megjelent a kisváros facebook oldalain is. Egy ártatlan tekintetű sziámi cica tulajdonosai felfedezték, hogy macskájuk egy tolvaj. Egy nagy halom fehérneműt lopott össze a szomszédoktól. Gazdái hirdetést adtak fel, amelyben bocsánatot kértek az érintettektől, és ígérték, ha a fehérnemű tulajdonosa jelentkezik, visszaszolgáltatják neki.tolvaj fehérnemű

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Amikor a kraken támad  
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Fűszeres sült répa
Napi videó:  Lecsapott a minitornádó  
Napi fotó: 
Akkor most szétfeszítem

(via)

tolvaj fehérnemű