Minden nagymacska egy egyéniség. A brit sztárfotós, Perou, akinek kamerája elé olyan csillagok állnak, mint Eminem, Marilyn Manson, Jay-Z, vagy a Coldplay, ellátogatott a Kent ben található nagymacska menhelyre. A művész úgy döntött, hogy úgy fotózza a nagymacskákat, mintha hírességek lennének, feltárva ezzel igazi karakterüket. A projekt célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a nagymacska vadon élő állatok sebezhetőségére. tigris szumátrai

 

Nias egy berlini állatkertben született, innen került át a vadvédelmi programba. Már több kölyke is született. Nem szereti a meleget, és imádja,ha a személyzet a slaggal locsolja. A szumátrai tigris a tigris alfajok közül a legkisebb. Nagyon jellegzetes sötét narancssárga rétegük van, nagyon vékony, szorosan elhelyezkedő csíkokkal. Mint minden tigrisfajnál, ezek a csíkok ugyanolyan egyediek, mint az embernél az ujjlenyomatok. Az arc körül hosszú, fehér szőrzet van, ez a hímeknél gyakoribb.

tigris szumátraitigris szumátraitigris szumátraitigris szumátrai

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)