Nem tudom Sky (magyarul ég) honnan kapta a nevét, valószínűleg égszínkék szemei játszhatták ebben a szerepet.

Sky Ég felhő fehér pamacs

 

De mire felnőtt, hatalmasra nőtt, óriási fehér bundát növesztett, és akár nevet is változtathatna felhőre.Sky Ég felhő fehér pamacs

Azt híresztelik, hogy a Sky már csak 5% macska, és 95% pehely, és hogy a testtömege tulajdonképpen annyi mint egy pilótakekszé..

Sky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacsSky Ég felhő fehér pamacs

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint harmincháromezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  A felkelők már a Földön vannak
Szem-Szájnak gasztroblog:  Gombás szalonnás rakott burgonya
Napi videó:   Viziló-fogmosás
Napi fotó:  Hát te meg ki vagy?

(via)

Sky Ég felhő fehér pamacs