Katie Inman, a Utah állambeli  Heber Cityben lakó hölgy valami furcsát vett észre, amikor kinézett az ablakon. Valami aludt a szőnyegen, ami egy kutyának tűnt.

Utah ház ajtó puma alszik

 

Amikor kikopogott az ablakon, az állat megfordult, és rájött, hogy egy puma fekszik az ajtó előtt. Azonnal hívta az állatmentőket, aki sikeresen befogták az állatot, és visszavitték a természetbe.

Utah ház ajtó puma alszikUtah ház ajtó puma alszikUtah ház ajtó puma alszikUtah ház ajtó puma alszikUtah ház ajtó puma alszikUtah ház ajtó puma alszik

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része több mint harmincnyolcezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Szauna-gondola
Szem-Szájnak gasztroblog:  Tarjás újburgonya
Napi videó:   Óriás csótánycsapda
Napi fotó:  Karambol

(via)

Utah ház ajtó puma alszik