Önkéntesként vigyáz az állatkórház többi betegére.

 

Radamenest, a szénfekete cicát súlyos légúti fertőzéssel vitték be a lengyelországi Bydgoszcz város kórházába. Már szinte a halálán volt, de az orvos kezében mégis dorombolni kezdett. Az orvosok mindent megtettek érte, és Radamenes állapota javulni kezdett. Mikor jobban lett az orvosok meglepve látták, hogy Radamenes odabújik a többi állathoz, simogatja, nyalogatja, tisztítgatja azokat. A beteg állatott ez megnyugtatja, és segíti a gyógyulásban.

Így lett Radamenes a kórház macskanővérkéje, a kabalája és szinte turisztikai látványosság.

​​

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel huszonnyolcezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee:  A titokzatos sivatagi üveg

Szem-Szájnak gasztro:  Göngyölt marhaszelet

Napi videó:  Ablaktisztítók Dubaiban

Toochee-fotó:  Minőségi munka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...