Ismét egy kis macskadivat.  A Birties kiadott egy sorozat nyomott mintás pamut csokornyakkendőt, amelyeken a képzőművészet, a zene, és a pop kultúra ikonikus képei láthatók.  Minden nyakkendőhöz tartozik egy állítható nyakpánt, a cég állítása szerint bármilyen méretű macskára illik.

divat dizájn nyakkendő popkultúra minta

 

divat dizájn nyakkendő popkultúra mintadivat dizájn nyakkendő popkultúra mintadivat dizájn nyakkendő popkultúra mintadivat dizájn nyakkendő popkultúra minta

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonkilencezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Egy messzi-messzi párhuzamos univerzumban
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Napi videó: Anya és három babája
Napi fotó:  Beleéli magát a játékba

(via)

divat dizájn nyakkendő popkultúra minta