Mesterműveket a karmok alá? macskakaparó festmény mestermű mona lisa

 

Erik Stehmann egyedi karomkoptatója hagyományos szizál anyagból készül, erre szitázzák fel a festményeket. Három festmény kapható: Vermeer - Leány gyöngy fülbevalóval; da Vinci -Mona Lisa; de Heem - Virágcsendélet. A vendégek garantáltan frászt kapnak.

macskakaparó festmény mestermű mona lisamacskakaparó festmény mestermű mona lisamacskakaparó festmény mestermű mona lisamacskakaparó festmény mestermű mona lisamacskakaparó festmény mestermű mona lisa

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint harmincháromezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

(via)

macskakaparó festmény mestermű mona lisa