Egy régi szekrény és némi kézimunka. A kivitelezés lépésről-lépésre.

macskavécé szekrény rejtett DIY csináld magad

 

macskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magadmacskavécé szekrény rejtett DIY csináld magad

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonnyolcezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Lakóházból mézeskalácsház
Szem-Szájnak gasztroblog:  Karácsony fehérben
Napi videó: Forgó számlap
Napi fotó:  Mi készen állunk

macskavécé szekrény rejtett DIY csináld magad