Három hetet töltött egy szállítókonténerben egy véletlenül belekeveredett cica.konténer utazás kaland

 

A történetet a Star Shine Shipping nevű ukrajnai cég osztotta meg az interneten. A szállítással foglalkozó cég múltkor különös potyautast talált az egyik konténerben.

Amikor a munkások felnyitották a konténert, néhány dobozt furcsa állapotban találtak, meggyűrődtek, felszakadtak, és kibukott belőlük a szállított cukorka.

konténer utazás kaland

Hamarosan felbukkant a tettes is, egy szürke fehér cica.

konténer utazás kaland

A macska tökéletesen egészséges volt, annak ellenére, hogy három hetet és körülbelül 3000 kilométert töltött a konténer belsejében. A vizsgálatot indítottak, hogyan kerülta a jószág a konténerbe.konténer utazás kaland

A feladó állomás biztonsági kamerái szerint a cica a bepakoláskor osont be a konténerbe, amit utána rázártak.

A macska meglepő módon nem csak túlélte az utazást, de meglepően jó egészségi állapotban vészelte át a kalandot. Egyetlen dolgot tudott enni, a szállított cukorkákat. Leginkább az lepte meg az embereket, hogy a macskának valójában nem volt iható vize, és mégis szinte teljesen egészségesen fejezte be az utazást.

konténer utazás kaland

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hetvenezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)