A macskák született mászók és legtöbbjük élvezi a magas helyeken tartózkodást. Legyen szó akár egy magas polcról, akár a hűtőszekrény felső részéről, kisgyermeki elégedettséggel jól érzik magukat valahol a felhők felett, és figyelik az alattük lévő környezetet.

Nemrégiben, a Connecticuti állambeli Windsorban élő Rob Coutu úgy döntött, hogy alkalmazkodik a macskaösztönökhöz és  két epikus méretű tornyot épített nekik. A jól kialakított belső struktúra kényelmet és szórakozást ia biztosít a számukra. torony toronyház

 

torony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyháztorony toronyház

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)