Tali, a macska talán a meleget nem szereti, vagy csak a finom falatok csábítják, de amint gazdája kinyitja a hűtőszekrény ajtaját, ő bizony beugrik. Ez nem is volt gond, egészen addig, míg egyszer a gazdi véletlenül be nem zárta oda. Később hiába kereste a macskát, amíg eszébe nem jutott a hűtő. Kinyitotta az ajtót, Tali úgy üldögélt a tejeskanna mögött, mintha ő így tervezte volna. Egyébként mindig és mindenhova bele- és rámászik.

hütőszekrény bemászik

 

hütőszekrény bemászikhütőszekrény bemászikhütőszekrény bemászikhütőszekrény bemászikhütőszekrény bemászikhütőszekrény bemászikhütőszekrény bemászikhütőszekrény bemászikhütőszekrény bemászik

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hetvenötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.