Egy készlet egy macska.macska lego kocka építés

 

A LEGO a világ legnagyobb építőkészlet gyártója, de nincs macskás építőkészlete. Az apró kockáknak számtalan klónja van, ilyen gyárt például a Hongkongban található JEKCA cég. Ők dobtak piacra olyan készleteket, amelyekből macskákat lehet építeni.  Több féle macska és több féle póz közül választhatunk. De ha egyszer megépítettük saját cicánkat, kinek lenne kedve utána szétszedni.macska lego kocka építésmacska lego kocka építésmacska lego kocka építésmacska lego kocka építésmacska lego kocka építésmacska lego kocka építésmacska lego kocka építésmacska lego kocka építésmacska lego kocka építés

A készletek 66 dolláros áron rendelhetőek meg.

 Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  El tudsz képzelni 20 billió dollárt?
Szem-Szájnak gasztroblog: Hétvégi dizájn: páva-torta  
Napi videó:  Ez majdnem baleset volt  
Napi fotó:
Páros fotó

(via)

macska lego kocka építés