2013 novemberében egy kislány a rémes időben sietett hazafelé, amikor egy piszkos és sérült kiscicát pillantottak meg a földön, amelynek rémisztő volt a tekintete. A cica nem húzódott el, felvették, és egy közeli állatkórházba mentek vele.

 

Kiderült a cicus szeme már menthetetlen volt, ezért az orvos eltávolította. Nem volt könnyű műtét a cica életében, aki annyira le volt gyengülve, hogy enni sem akart.

Az elvesztett szeme miatt kapta a nevét: Kalóz.

Úgy gondolták a kórházban van a legjobb helye, ezért ott hagyták, de minden nap meglátogatták. A cica lassan megerősödött, és kiderült, hogy nem is olyan fiatal, hanem körülbelül két éves. Ráadásul nem is piszkosszürke színű, hanem fehér- tigriscsíkos.

Gyógyulás után a cicát hazavitték, ahol azóta is boldogan élnek együtt.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonnyolcezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  17 ihletet adó valós hely
Szem-Szájnak gasztroblog:  Külön a fehérjét, külön a sárgáját
Napi videó:   Lopós sügér
Napi fotó:  Hű társ

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...