Minden kirándulásra együtt mennek.macska kirándulás kalandor kajak túra

 

Bolt és Keekl a lakóhelyük parkjában egy szemeteskuka mögött két cicát talált. Elvitték őket a helyi menhelyre, de az már este zárva volt. Bajba kerültek, mert másnap reggel indultak egy kajakos kempingezésre, és nem volt kire bízni a macskákat. Hirtelen ötlettől vezérelve magukkal vitték a macskákat. A két cica élvezte a kalandot, és azóta is minden kirándulásra elkísérik gazdáikat.

macska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túramacska kirándulás kalandor kajak túra

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonkilencezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Lebegő Bonsai
Szem-Szájnak gasztroblog:  Sonkás-gombás  gombóc
Napi videó: Kislány és az autó
Napi fotó:  A nő mindig nő

(via)


macska kirándulás kalandor kajak túra