Ha látod, hogy egy macska közeledik néhány pici kacsával, most nincs okod aggódni. A macskák és a kismadarak általában nincsenek jó viszonyban. De semmi sem áll távolabb az igazságtól, ha Delláról van szó

Della egy farmon él az írországi Offaly megyében. Egy órával azután, hogy szült egy alomnyi kölyköt, észre vett egy kacsa fiókát, aki úgy tűnt, hogy anya nélkül maradt. Dellában tomboltak a gondoskodó ösztönök, ezért összeszedte a kiskacsákat és gondozni kezdte őket a saját kölykei mellett. 

 

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel huszonnyolcezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Sose higgy a szemednek!

Szem-Szájnak gasztroblog:  Muffin formában sült csirke

Napi videó:   Elektromágneses katapult

Napi fotó:  Minden halál a Trónok harcában

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...