Megvédte a feleségét a támadó veszett hiúztól. Az amerikai házaspár biztonsági kamerája rögzítette a jelenetet.hiúz támadás veszett garázs amerikausa

 

Pillanatok alatt horrorfilmmé változott egy amerikai házaspár unalmasan, csendesen induló reggele. Az Észak-Karolina államban található Burgaw kisvárosban élő Kristi és Happy Wade reggel elindult, hogy állatorvoshoz vigyék a macskájukat.

Egy tipikus békés, kertvárosi reggelként indult. A férj vidáman köszön a házuk előtt kocogó szomszédnak, majd megállapítja, hogy „le kéne mosni az autót”. Épp beszállna az autóba, amikor elszabadul a pokol.

Ahogy a feleség odaér az autóhoz, hirtelen egy „nagyon dühös macskamorgást” hallani. A következő pillanatban a nő már halálra rémülten sikítozik. Az autó mögül ugyanis egy hiúz támadt rá.

Férje azonnal a segítségére sietett. A ragadozó a felesége hátára ugrott, és a neje nyakát próbálta megharapni. Elkapta a vadállatot, majd a kezében tartva hallani, ahogy azt kiáltja:

„Úristen, ez egy hiúz! Ez egy hiúz!”

Végül elhajítja az állatot, ami az autójuk alá menekült, miközben a férfi előkapja pisztolyát, és közli:

„Lelövöm ezt a rohadékot!”

Happy Wade  az eset után azt nyilatkozta, gyerekkora óta vadászik, és teljesen biztos volt benne, hogy a hiúz veszett lehet. Az állat viselkedése nem volt niormális, hiszen két emberre is rátámadt.

A férfi végül meg is lőtte az állatot, de csak megsebesítette, és végül a kiérkezett rendőrök ölték meg.

A boncolás meg is erősítette, hogy a hiúz valóban veszett volt. A házaspár mindkét tagja több mint harminc injekciót kapott a veszettség ellen, az állat ugyanis mindkettőjüket megsebesítette: a nőt megkarmolta és többször megharapta, és a férfit is megharapta három alkalommal, amikor leszedte feleségéről.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 

(via)