Cicáknak készült, de pontosan olyan, mint az eredeti.macska bútor ágy heverő

 

A japán Okawa Kagu kézműves kollektíva elkészített egy bútor-sorozatot, kizárólag macskák számára. A bútorok pontos másai az eredetieknek, csak arányosan kisebbek.  A projekt célja, hogy elősegítse a japán Fukuoka területen a hagyományos faipari kézművesség fennmaradását. A térségben 150 bútorüzem működik, így Japán egyik bútor fővárosa.

macska bútor ágy heverőmacska bútor ágy heverőmacska bútor ágy heverőmacska bútor ágy heverőmacska bútor ágy heverőmacska bútor ágy heverőmacska bútor ágy heverő

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint hetvenezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

macska bútor ágy heverő