Nem egy tipikus felállás.barát három retriever

 

Watsonnal és Kiko két aranyos retriever kan. Mégis a legjobb barátjuk Harry egy vidám macska, aki el sem tudja elképzelni az életét a legjobb kutyabarátai nélkül. Bármit is gondolnak egyesek, ők hárman tökéletes harmóniában élnek. A 23 éves tulajdonos igyekszik megragadni ezeket a különleges pillanatokat.

barát három retrieverbarát három retrieverbarát három retrieverbarát három retrieverbarát három retrieverbarát három retrieverbarát három retrieverbarát három retriever

barát három retriever

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Furcsa halak, rémisztő szörnyek
Szem-Szájnak gasztroblog: Gombás-paradicsomos marhafalatkák  
Napi videó:  Pörgés, hajlékonyság, egyensúly  
Napi fotó:
Aszfaltszaggató

(via)

barát három retriever