A vadállatok az ablaka elé járulnak.hercegnő ablak

 

Socsi egy szibériai erdei macska. Tulajdonosai a 2014-es téli olimpiát látogatták meg, ott bukkantak rá a cicára, onnan kapta a nevét is.

hercegnő ablak

Hazavitték városszélén álló házukba. Szocsi szeret sétálni, szeret a szabad levegőn kószálni, barátkozik emberekkel, állatokkal.

hercegnő ablak

Szocsi kedvenc helye az ablakpárkányon van, onnan nézelődik. Igazi varázslat, hogy állatok bukkannak fel az ablaka előtt, madarak mókusok, sőt szarvasok is.  Mintha egy elvarázsolt Disney hercegnőerkélye lenne.

hercegnő ablakhercegnő ablak

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hetvenötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

hercegnő ablak