Valkyrie egy imádnivaló két hónapos Maine Coon cica, aki éppen a legújabb internetes sztár. Hogy miért? Nos, nagyon "emberi" arca van.Valkür emberarcú Main Coon

 

Tatjána Rasztorgujeva, a Maine Coon cica jelenlegi tulajdonosa az instagramon megosztott egy videót és néhány képet Valkyrie-ről, és az emberek beleszerettek a szokatlan kiscicába.

Valkür emberarcú Main Coon

Nem igazán világos, hogy mi teszi az arcát olyan emberszerűvé. Lehet, hogy a csont szerkezete, vagy apró, mégis bölcs szeme.

Valkür emberarcú Main Coon

Nézd meg ezt az egyedülálló szépséget Oroszországból.

Valkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main CoonValkür emberarcú Main Coon

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Az orosz utakon
Szem-Szájnak gasztroblog: Legnagyobb égés a bárban  
Napi videó: Munkahelyi átverés  
Napi fotó:
Sárkánylehellet

(via)