Több mint 50 gazdátlan macskának és kutyának kellett új otthon keresni, mert az őket befogadó kínai pár az összes megtakarításukat a kóbor állatok megmentésére fordították.Kína kóbor befogadott házaspár

 

Hu Feng-tuan és felesége egy mindössze húsz négyzetméteres lakáson osztozik a Szecsuán tartománybeli Csengtu utcáiról összeszedett állatokkal. A történet egy tetőn ragadt macska megmentésével kezdődött, amelyet a pár 10 évvel ezelőtt fogadott be magához. Azóta folyamatosan újabb állatok csatlakoztak a háztartáshoz, a pár állatokkal kapcsolatos kiadásai már elérték a havi háromezer jüant (mintegy 133 ezer forintot). A feleség, aki korábban ápolónőként dolgozott, saját maga ügyel az állatok egészségére, mivel nem engedhetik meg maguknak az állatorvosi költségeket.

Hu Feng-tuan, aki korábban drágakő értékbecslőként dolgozott, de ma már utcai eladóként keresi a kenyerét, elmondta: mivel elfogyott az összes pénzük, az állatoknak új otthonra van szükségük.

"Minden megtakarításunkat arra költöttük, hogy felneveljük őket. Remélem, hogy akadnak olyan melegszívű emberek, akik segítenek nekünk néhány állat örökbefogadásával. Nem akarunk pénzt, csak azt kérjük, hogy tegyenek jót ezekkel az állatokkal" - fűzte hozzá a férfi.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  Szexi és rémisztő
Szem-Szájnak gasztroblog:  Kétsajtos kenyérlepény medvehagymával
Napi videó:  Guinnes-rekord szamuráj karddal  
Napi fotó:
Egyedi íróasztal

(via, via)

Kína kóbor befogadott házaspár