Néhány napja csodálja az internet népe ezt a videót. A tigriseket nagyon érdekelte az őket figyelő drón. Végül az egyik tigris jobb volt, mint a pilóta, elkapta a drónt, és széttépték. De szomorú tények derültek ki.

Nagyon szép felvételek, de a tigrisek a természetben nem szoktak így falkában élni. Hol készül a videó? Talán egy parkban? De jött a kijózanító igazság: a felvételek egy kínai tigristelepen készültek, amely valójáában egy vágóhíd. A gyönyörű, ritka, és veszélyeztetett állatokat leölik, feldolgozzák, és a kínai kereskedéseket látják el tigris temékekkel: emléktárgyakkal, karmokkal, gyógyerejűnek tartott csontokkal, és afrozidiákumnak tartott porokkal.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

(via)tigris drón vágóhíd

tigris drón vágóhíd