Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Klasszikus szöktetés

A hős nyuszi kiszabadítja a szorult helyzetbe került cicát.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel nyolcvanezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

nyú ás szöktet szabadít

(via youtube)

Tovább


Vissza a természetbe

Mentett vadmacskákat engedtek vissza a természetbe.

Tovább


Hiúzokat telepítettek Rajna-Pfalz német tartományba

Három hiúzt engedtek szabadon a németországi Rajna-Pfalz tartományban, ahol évszázadok óta kihaltnak számít a faj.hiúz szabad Németország

Tovább


Biztonságban a tigrisektől

A kínai Csungking város mellett nyílt meg a Lehe Ledu vadvilág-park. A park vezetői valóban komolyan gondolják, hogy a látogatókhoz közel hozzák a nagymacskákat. A parkban a nagymacskák szabadon kóborolhatnak, mindenféle megkötés nélkül. Bár a megoldás eleganciája még nem egészen kiforrott, de a látogatók teherautókra épített acélketrecek biztonságából nézhetik a vadállatokat. Hogy a nagymacskák érdeklődését is felkeltség, a teherautókra nagy darab húsokat kötöttek. A látogatókat természetesen figyelmeztetik. hogy ne dugják át az ujjukat a rácson. A parknak óriási a sikere, a jegyek három hónapra előre elkeltek.

Tovább


Kifordított állatkert

Emberek a rács mögött, az oroszlánok szabadon. A Chilei Safari Lion állatkert attrakciója, hogy nem kényszertették az oroszlánokat rácsok mögé. A látogatokat ketreces autóval szállítják körbe.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonhétezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Üvegjárda a talpunk alatt

Napi videó:  Az egyensúly művésze

Napi fotó: Repülő mókus

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a Galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Macskaőrség
Mottó: Egy életem, kilenc halálom! Hamarosan kiderül a titok!


További blogjaim:
Toochee Blogzin | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!


Feedek


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog