Az oroszországi Obninszk városában egy bérházban keserves nyávogásra figyeltek fel a lakók. A hang eredetét keresve a lépcső alatt egy dobozt találtak, benne egy cicával. Azonban nem volt egyedül, testével egy kisbabát melengetett, amely nem lehetett idősebb 3 hónaposnál.

A lakók azonnal hívták a mentőket, miközben a cicát elhalmozták szeretetükkel. A cica nem tágított a baba mellől,  amikor a mentős kézbe vette a babát keservesen nyávogni kezdett.

A cica azóta a házban él, a lakók közösen gondozzák,  a kartondoboz az otthona. A baba teljesen egészséges, annak ellenére, hogy azon a napon erősen fagyott, de a macska testmelege megvédte.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel huszonnyolcezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee: Itt repül a csillagromboló

Szem-Szájnak gasztro:

Napi videó: Fejmosás az űrállomáson

Toochee-fotó: A lusták hóembere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...