Ez a bájos jószág Smudge, vagyis magyarul piszok.

instagram sztár Smudge Piszok himalájai

 

A két éves cica fajtájára nézve himalájai, és sikerét hatalmas szemei mellett annak köszönheti, hogy a pofácskája olyan, mintha túl mélyen nézett volna bele a tintásüvegbe. Piszok alapjában véve világos színű, nevét az arcán látható sötét foltról kapta.

instagram sztár Smudge Piszok himalájaiinstagram sztár Smudge Piszok himalájaiinstagram sztár Smudge Piszok himalájaiinstagram sztár Smudge Piszok himalájaiinstagram sztár Smudge Piszok himalájaiinstagram sztár Smudge Piszok himalájaiinstagram sztár Smudge Piszok himalájaiinstagram sztár Smudge Piszok himalájaiinstagram sztár Smudge Piszok himalájaiinstagram sztár Smudge Piszok himalájai

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  23 titkos ajtó
Szem-Szájnak gasztroblog:  Tavaszi tepsis csirkemell
Napi videó:  Na, kinek a vérében van a boogie?  
Napi fotó: 
Furcsa fogás

(via)

instagram sztár Smudge Piszok himalájai