A brazíliai ügyvédi rend (ez kb. ugyanaz mint nálunk az ügyvédi kamara) egészen elképesztő döntést hozott egy ügyben.macska kóbor brazil ügyvéd

 

A székházukba a vihar elől bemenekült egy kóbor kiscica és a recepción vert tanyát. Kapott egy dobozt és gondját viselték. Ez többeknek szúrta a szemét, és panaszt tettek emiatt.

macska kóbor brazil ügyvéd

Megelégelve a panaszokat egészen csavaros módon léptek az ügyben: az ügyvédi rend hivatalosan ügyvédként alkalmazta a macskát. Hivatalos nevet, igazolványt, belépőt, és ügyvédhez méltó öltözéket kapott.

macska kóbor brazil ügyvéd

Hivatalosan most már dr. Leon Advogato a neve, óriási instagram sztár lett. Több mint 30 000-en követik karrierjét.

macska kóbor brazil ügyvéd

Szóba került, hogy hamarosan irodát is kaphat, ugyanis egy állatjogi intézetet hoznak létre, amelynek már a dokumentációját készítik elő. Az intézet hvatalos neve „Instituto Dr. Leon” lesz.

macska kóbor brazil ügyvéd

macska kóbor brazil ügyvédmacska kóbor brazil ügyvédmacska kóbor brazil ügyvédmacska kóbor brazil ügyvédmacska kóbor brazil ügyvédmacska kóbor brazil ügyvédmacska kóbor brazil ügyvédmacska kóbor brazil ügyvédmacska kóbor brazil ügyvédmacska kóbor brazil ügyvéd

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)