Íme Corduroy, vagyis Kordbársony, a világ legöregebb macskája . A hivatalos Guinness rekorder cica 26 éves, ami macskaévekben  121 évnek felel meg.

Kordbársony Corduroy legöregebb

 

Nemrégiben került egy menhelyre, ahol gyorsan új otthonra lelt. Új gazdái nem győznek csodálkozni, mennyi energia van még mindig benne.

Kordbársony Corduroy legöregebbKordbársony Corduroy legöregebbKordbársony Corduroy legöregebbKordbársony Corduroy legöregebbKordbársony Corduroy legöregebbKordbársony Corduroy legöregebbKordbársony Corduroy legöregebbKordbársony Corduroy legöregebbKordbársony Corduroy legöregebbKordbársony Corduroy legöregebb

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonkilencezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:  20 gyönyörű fürdőkád
Szem-Szájnak gasztroblog: Görög töltött karajzseb 
Napi videó: Buborék-trükk
Napi fotó:  Fel kellett volna húzni az ablakot

Kordbársony Corduroy legöregebb