Ha Merlin rád pillant, biztos megáll benned az ütő. dühös haragos Merlin Ragdoll

 

Ha létezne a macskák között őrült tudós, biztos, hogy így nézne ki. Pedig tekintetét csak ráncmintás homlokának, kék szemének, és furcsa szemöldökének köszönheti. A Kanadában élő cica ragdoll fajta.dühös haragos Merlin Ragdolldühös haragos Merlin Ragdolldühös haragos Merlin Ragdolldühös haragos Merlin Ragdolldühös haragos Merlin Ragdolldühös haragos Merlin Ragdolldühös haragos Merlin Ragdolldühös haragos Merlin Ragdolldühös haragos Merlin Ragdoll

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Elavult a kerék  
Szem-Szájnak gasztroblog:  40 ünnepi muffin
Napi videó:  Snooker világbajnokság  
Napi fotó:
Rejtett csúnyaság

(via)

dühös haragos Merlin Ragdoll