A Fiji-szigeten egy macska amely súlyos betegséggel jött a világra. Az egyik szeme abnormálisan nagy volt, a másik abnormálisan kicsi. A Fiji Animals megmentette a cicát, és eltávolították abnormális szemeit. A vak cica új gazdához került Amerikába, akitől a Honey Bee, magyarul mézelő méhecske nevet kapta. Angolul jobban hangzik.

Honey Bee alkalmazkodott fogyatékosságához, teljes életet él, gazdáját még az erdei kirándulásokra is elkíséri. Szívesen sétálgat pórázon, miközben nagyokat szippant a levegőbe. A köztes időben a hátizsák tetején trónol.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonhatezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:    23 amerikai kastély

Szem-Szájnak gasztroblog:   Füstölt sajtos cukkini-labdák

Napi videó:   Visszafelé

Napi fotó:  Ki kellene innen jutni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...