Az angliai Yorkshireben élő Rich és Emma, ​​egy tenyésztő weblapján pillantotta meg először a furcsa szájú macskát. Azonnal beleszerettek az egyedi cicába  és négy héttel később hazavitték.

Ikiru arcát sokan szokatlannak találják, az emberk gyakran megkérdezi a tulajdonosát, hogy minden rendben vele. Pedi Ikiru nagyon egészséges és az állatorvos  azt mondta, hogy a legjobb fogai vannak, amit valaha látott.

Ikiru száj furcsa

 

Ikiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsaIkiru száj furcsa

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)