Minden túrára elkísérik gazdáikat.

 

A lelkes túrázó Cyntia Bennet és barátja 2014-ben fogadták örökbe kutyájukat, Henryt. Először egy aranyos retriever keveréket választottak, de azután egy örökbefogadási rendezvényen találkozott Henryvel. Mindössze 14 hetes volt, de ötször nagyobb volt a többi kiskutyánál. Amikor belépett Henry Kenneljébe, a kutya felpattan, az ölébe ugrott, és a keze alá fúrta a fejét. Abban a pillanatban tudta, hogy Henry az igazi.

Henry mindössze három napja volt náluk, amikor elvitték első túrájára. Megtalálta a legmagasabb, legmeredekebb sziklát, felfutott a tetejére, és lenézett a pereméről. Ettől a pillanattól kezdték el kis hegyi kecskének becézni.

Néhány hónap múlva szerettek volna még egy családtagot. Öt hónapig járták a menhelyeket, amig rábukkantak Baloo-ra, a sziámi-keverék cicára. Baloo azonnal beleszeretett Henrybe. Nem kellett sokat várni, és Baloo is csatlakozott a túráikhoz. Baloo valóban menni akar. Ha Cynthia megfogja Henry pórázát, Baloo azonnal az ajtóhoz szalad.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Mentsetek meg! Apánk egy fotós!
Szem-Szájnak gasztroblog:  Ehető festmények
Napi videó:  Országúton 457 km/órával
Napi fotó: Mossak neked valamit?

(via)