Titokzatos, zöld színű macskáról jelentek meg fotók. Mindenki Photoshopra gyanakodott, de nem, ez valódi.

A bulgáriai nagyvárosból, Várnából érkeztek a képek a smaragdszínű jószágról. Csak addig gyanakodtak képmanipulációra, amíg meg nem érkeztek a videók.

Ezután felháborodott kommentek özönlöttek, követelve, az állatkínzó fejét. Még facebook csoport is alakult. Megpróbálták befogni a macskát de nem sikerült.

Végül fény derült a rejtélyre. A kóbor jószág egy olyan raktárban húzta meg magát, ahol szintetikus festékek voltak. Ez került a bundájára. A festék valószínűleg élelmiszeripari, vagy legalább is nem mérgező, mert a rendszeres mosdás ellenére a cicusnak kutya baja.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonhétezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee: 12+1 tematikus házimozi

Szem-Szájnak gasztro: Csirkehúskrém-leves

Napi videó: Az igazi csillagos ég

Toochee-fotó: Ha kimegy, bajban leszünk

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...