Az amerikai elnök lehetetlen frizurája a macskavilágban is hódít.elnök amerikai usa Donald Trump

 

elnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trumpelnök amerikai usa Donald Trump

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Mennyire veszélyes a világ 
Szem-Szájnak gasztroblog: 
Streetfood: földimogyoró-karamella
Napi videó: Atlas, Hopp!  
Napi fotó: 
Rejtett kápolna

(via)

elnök amerikai usa Donald Trump