Sose találkozz vele egy sötét sikátorban.Albert Selkikrk rex dühös

 

Nem ismer most a világ félelmetesebb, és dühösebb tekintetű macskát, mint Albert. Bár nevét Einstein után kapta, mégis úgy tekint a világra, mintha benne egyesült volna a világ minden főgonosza.Albert Selkikrk rex dühös

Albert fajtáját tekintve Selkirk Rex. Nincs semmilyen szuperképessége, hacsak a csúnyán nézést nem tekintjük annak. Mindezek ellenére Albert, egy tündéri, kedves macska. És tengernyi ember követi az Instagramon.
Albert Selkikrk rex dühösAlbert Selkikrk rex dühösAlbert Selkikrk rex dühösAlbert Selkikrk rex dühösAlbert Selkikrk rex dühösAlbert Selkikrk rex dühösAlbert Selkikrk rex dühösAlbert Selkikrk rex dühös

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel hatvanötezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog: Esküvői tank
Szem-Szájnak gasztroblog:  Csirkés leveles-táska
Napi videó:  Úszás a rájával  
Napi fotó: 
Te mit csinálsz ott lenn?

(via)

Albert Selkikrk rex dühös