Az egyik legfurcsább barátság, amit valaha láttam. Egy oroszlán és tacskó igazi cimborák.

Bonedigger, vagyis Csontásó a neve az ötéves hím oroszlánnak, aki az oklahomai Garold Wayne állatkert lakója. Súlya több mint kétszázharminc kilogramm. MIlo, a tacskó éppen csak öt kiló. Csontásó nagyobb adagot kap vacsorára. Ennek ellenére elképesztő barátság van közöttük. A legdöbbenetesebb az, amikor a tacskó a nyelvével tisztogatja az oroszlán fogait.

Az oroszlán egy csontbetegségben szenved, amit a tacskó is érzékel, ezért gyakran odabújik nagy barátjához.

A csapat azóta kiegészült néhány újabb kutyával, de egyikkel sem olyan szoros az oroszlán kapcsolata, mint Miloval. A legviccesebb amikor Milo kísérletezik az oroszlán-kommunikációval, és oroszlán módjára próbál üvölteni.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küldd el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a több mint huszonhatezer főt számláló Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:    A Fehér-templom

Szem-Szájnak gasztroblog:   Diós almatorta

Napi videó:   Ha jön a cápa

Napi fotó:  Utolsó nyárvégi napozás

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...