Grumpy Cat, a "Zsémbes Macska”, az internet talán leghíresebb macskája.

Született 2012. április 4-én. Eredeti nevén Tardar Sauce (a „tartar sauce”, azaz a „tartármártás” szó elferdített alakja).

Nőstény macska és internetes híresség, amely mogorva „arckifejezésével” vált híressé. Gazdája, Tabatha Bundesen elmondta, hogy háziállata folyamatosan morcos arckifejezését törpenövés okozza.

A macska akkor kezdett el híressé válni, amikor 2012. szeptember 22-én Tabatha testvére, Bryan kiposztolt a macskáról egy képet a Reddit nevű oldalra.

Később a macska fényképe alá humoros és mogorva megjegyzések kerültek.

A Facebookon a macska hivatalos oldala  ezidáig több mint kétmillió háromszázezer lájkot kapott.

2013. május 30-án Grumpy Cat szerepelt a The Wall Street Journal címlapján.

Van egy jó fényképed, videód, történeted a saját macskádról? Vagy találtál a neten valami érdekest? Küld el nekünk a macskaorseg@gmail.com címre.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Macskaőrséghez a Facebookon, vagy Te is legyél része a közel huszokétezer főt számlákó Toochee FaceBook közösségnek, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Útelválasztó-áthelyező munkagép

Szem-Szájnak gasztroblog:  Zöldsalátás sajttekercs

Napi videó:   Minden kutyás álma

Napi fotó:  Örök gyerek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...